Reparații Podul Grant - Primăria Capitalei, răspuns la comentariile unor poze virale

Primăria Generală a Municipiului București face câteva precizări după ce au apărut numeroase comentarii negative legate de lucrările de reparații la podul Grant.

Comentariile au apărut după ce PMB a pus pe pagina de Facebook poze în care apar muncitori acoperind cu mixtură asfaltică unele rosturi de dilatație ale podului.

PMB, precizări

 

”Referitor la informatiile false vehiculate in spatiul public si care fac referire la faptul ca "rosturile de dilatatie de la Podul Grant au fost asfaltate de muncitori", Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Avand in vedere ca circulatia rutiera nu a fost intrerupta pe breteaua care apare in fotografii si pentru ca rosturile de dilatatie erau rupte in totalitate in acea zona, pentru prevenirea accidentelor, echipa de muncitori care lucreaza la consolidarea podului a astupat gropile provizoriu, cu mixtura stocabila.

Subliniem faptul ca este vorba de lucrari provizorii, care au fost executate in regim de urgenta, pentru siguranta in trafic a soferilor care tranzitau zona.

Mai mult decat atat, pentru edificare, anexam fotografii cu lucrari la rostul de dilatatie care se reface in rampa unde exista aviz pentru intrerupere trafic si lucrari de reabilitare.” este comunicatul primăriei generale.

(w670)

Citește și:

Încep lucrările la Podul Grant. Bretea închisă, anunţ pentru şoferi

PUZ Sectorul 1, premieră în administrație. Edilul Tudorache și Ciobanu Olivia Anca, arhitectul-șef, explicații

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel