Primar, AUDIAT după ce o tânără, care l-a pozat gol, a murit

Roxana Mădălina Bîzu a murit într-un teribil accident după ce a plecat de la o petrecere unde era primarul din Baia de Aramă, Rafael Dunărințu. Tragedia s-a petrecut cu o lună în urmă, dar acum încep să iasă la iveala detalii îngrozitoare.

Roxana Mădălina Bîzu a fost invitată de un polițist la o petrecere privată, la aproximativ doi kilometri de Baia de Aramă. Acolo s-au aflat și câțiva cetățeni italieni, dar și primarul Dunărințu. Puțin după miezul nopții, Roxana Mădălina Bîzu și primarul au urcat într-o cameră a localului unde ar fi întreținut relații intime.

Acolo, tânăra l-ar fi fotografiat pe primar dezbrăcat, moment în care cei doi s-au luat la ceartă. Tânăra de 24 de ani nu a reușit decât să își pună decât lenjeria intimă, a fugit din cameră, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă.

(w670)

La un moment dat, la intrarea în localitatea Peștișani, Roxana Mădălina Bîzu a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac și într-un stâlp de electricitate. În urma accidentului, fata a murit pe loc. Primul martor al accidentului le-a povestit polițiștilor că în momentul în care a auzit zgomotul accidentului și a ieșit din casă, a văzut un SUV înmatriculat în Timiș care a întors și a accelerat puternic.

Polițiștii care au ajuns în acea noapte la locul tragediei spun că, într-adevăr, tânăra era desculță, având doar lenjeria intimă pe ea și nici un alt obiect vestimentar în autoturism. Acest aspect le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, în sensul în care tânăra nu putea pleca dezbrăcată și desculță, în plină noapte, decât dacă ceva a determinat plecarea ei în grabă.

[citeste si]

Cercetările efectuate, ulterior, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, au dus la audierea mai multor persoane, printre care și a lui Rafael Dunărințu, căruia procurorii i-au arătat fotografia de pe telefonul tinerei.

Mai mult, procurorii i-au rechiziționat autoturismul acestuia, un Porsche Panamera, în vederea efectuării unei expertize, scrie Gorj Domino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel