Prim-ministrul Georgiei ar putea fi asasinat înainte de alegerile prezidențiale

ivanisvili
ivanisvili

Un grup de susținători ai regimului Saakașvili examinează problema lichidării fizice a prim-ministrului Georgiei, Bidzina Ivanișvili. Faptul nu ar trebui să uimească, susține fostul șef al serviciului de informații georgian, Irakli Batiașvili, pentru că în Georgia există ”câmp activ în ceea ce priveşte terorismul”.

Fostul șef al serviciului de informații georgian, Irakli Batiașvili, a declarat pentru Vocea Rusiei că a primit informații referitoare la o posibilă lichidare fizică a prim-ministrului Georgiei, Bidzina Ivanișvili. Evenimentul ar putea avea loc înainte de alegerile prezidențiale din Georgia, din octombrie 2013.

”Am primit informații care trebuie să fie verificate de multe ori și foarte serios, însă, ca cetățean al Georgiei, sunt obligat să le fac publice imediat. Un cerc restrâns de foști oficiali susținători ai regimului Saakașvili și care au ocupat poziții cheie în structurile de forță din Georgia examinează problema legată de lichidarea fizică a prim-ministrului Georgiei, Bidzina Ivanișvili, înainte de alegerile prezidențiale din Georgia”, a declarat Batiașvili pentru sursa citată.

”Acest fapt nu trebuie să uimească pe nimeni pentru că, potrivit experților, în ultimul timp Georgia s-a format ca un câmp activ în ceea ce privește terorismul”, a adăugat fostul șef al serviciului de informații. Batiașvili a explicat faptul că, în ultimii zece ani, Georgia a cunoscut o serie de atentate teroriste. ”Au fost săvârșite două atentate teroriste foarte grave împotriva fostului președinte al Georgiei, Eduard Șevarnadze. A fost ucis fostul președinte al Georgiei, Zviad Gamsahurdia. A fost ucis fostul prim-ministru Zurab Jvania. Lista de crime și tentative de asasinat împotriva unor reprezentanți ai puterii și oficiali de rang înalt nu se încheie aici, este destul de lungă și de aceea pot să afirm că informațiile pe care le-am primit trebuie să fie luate în serios”, a argumentat Batiașvili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel