Previziune sumbră pentru Băsescu: Nu va reuși să-și încheie mandatul. Cine spune

Președintele Traian Băsescu nu va reuși să-și încheie mandatul "după îngenuncherea sa de către USL", este previziunea sumbră pe care a făcut-o, după alegerile europarlamentare, președintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

"La ceas de bilanț, mă lansez într-o previziune despre iminența debarcării lui Băsescu după îngenuncherea sa de către USL. Chiar dacă în timp, remarcile mele privind președintele au creat animozități la Cotroceni, știu că ura, așa cum spunea Balzac, este viciul sufletelor înguste. Prea înguste pentru un scaun mult prea mare și pentru un mandat mult prea lung, mandat pe care cred că nu va reuși să îl încheie. Priviți-o tot ca pe o previziune", a scris, luni, pe blogul personal, Dan Voiculescu.

Citește și Antonescu: Suspendarea lui Băsescu, doar dacă ...

Potrivit rezultatelor parțiale la alegerile europarlamentare oferite de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea, până la ora 11.00, a voturilor exprimate ieri, USD a obținut 37,40% din sufragii, PNL 14,86%, PDL 12,23%, Mircea Diaconu 6,92%, UDMR 6,47% și Partidul Mișcarea Populară a obținut 6,21%.

Citește și Radu Tudor: "Ar fi cea mai dură palmă pentru Băsescu". Legătura cu Diaconu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel