Președinția Rusiei infirmă presupusele relațiile amoroase ale lui Putin

vladimir_putin
vladimir_putin

Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, care și-a anunțat joi divorțul de soția sa Lyudmila, a precizat că liderul de la Kremlin nu are o relație cu o altă femeie și nu intenționează să se recăsătorească.

Despărțirea lui Putin de soția sa a fost pusă pe seama unei posibile relații a acestuia din urmă cu fosta campioană la gimnastică ritmică, Alina Kabayeva, 30 de ani, actual parlamentar al Rusiei.

Întrebat dacă Putin are o altă iubită, purtătorul său de cuvânt a răspuns: ”Nu, nu este cazul. A fost o decizie mutuală. Celelalte rămân doar bârfe și zvonuri”. ”Nu e dificil nici pentru un non-expert să privească programul de lucru al d-lui Putin. Se poate observa cu ușurință că viața lui, poate din păcate, nu este legată în niciun fel de relații familiare, ci doar de cele ale responsabilităților de șef de stat”, a adăugat acesta, citat de The Telegraph.

Purtătorul de cuvânt  mai fost întrebat dacă este de așteptat ca după divorțul de săptămâna aceasta, viața amoroasă a lui Putin să urmeze scenariul fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, căsătorit cu modelul și cântăreața Carla Bruni. Oficialul a spus că nu este în măsură să de aun răspuns, precizând că ”toate sunt bârfe și zvonuri”, iar Vladimir și Lyudmila au avut o separare civilizată.

Vladimir Putin s-a căsătorit cu soția sa Lyudmila în 1983, iar cei doi au împreună două fete, Maria (28 de ani) și Ekaterina (27), care nu au deloc apariții publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel