Preşedintele lui Juventus respinge criticile Ligii sud-coreene privind neutilizarea lui Ronaldo într-un amical

Preşedintele clubului italian de fotbal Juventus Torino a respins miercuri acuzaţiile formulate de preşedintele Ligii sud-coreene de fotbal, care a afirmat că gruparea din Serie A a acţionat iresponsabil nefolosindu-l pe Cristiano Ronaldo într-un amical disputat la Seul cu o selecţionată a jucătorilor din campionatul local.

Toţi jucătorii prezenţi în Coreea de Sud au jucat, cu excepţia unuia: Cristiano Ronaldo. El a ascultat sfatul echipei medicale de a nu intra pe teren ca urmare a unor probleme musculare pe care le avea după amicalul cu Inter de la Nanjing. De aceea, d-le preşedinte, resping acuzaţiile dvs de comportament iresponsabil, arogant şi dispreţuitor la adresa fanilor sud-coreeni, a spus Agnelli.

Fanii fotbalului din Coreea de Sud vor să se adreseze justiţiei pentru a solicita compensaţii după ce vedeta Cristiano Ronaldo nu a mai jucat într-un amical al echipei sale, Juventus Torino, programat la Seul săptămâna trecută contra unei selecţionate sud-coreene.

Juventus Torino urma să întâlnească selecţionata K League All Stars şi, potrivit organizatorilor, Ronaldo ar fi trebuit să joace cel puţin o repriză, foarte mulţi microbişti achiziţionându-şi bilete special pentru a-l urmări pe atacantul portughez.

În cele din urmă acesta a anunţat că nu va fi prezent pe terenul, generând nemulţumirea spectatorilor sud-coreeni.

O comunitate online a fost formată pe un site de internet care s-a adresat unui avocat pentru a deschide acţiune în instanţă împotriva organizatorilor evenimentului.

Nemulţumiţii cer compensaţii de 70.000 won (59 dolari) dolari pe bilet, 1.000 won pe comisionul pentru fiecare bilet şi 1 milion won (847 dolari) drept compensaţie psihologică.

Meciul dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 3-3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel