Preşedintele CCIR, anunţ despre produsele made in România

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, a dat un mesaj puternic, astăzi, referitor la produsele româneşti.

Este momentul să producem în România, să consumăm produse made în România şi să încercăm să vindem produse cu valoare adăugată cât mai mare, a spus joi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, la deschiderea oficială a Târgului ExpoAgroUtil.

Agricultura, un pariu care trebuie câştigat

"Agricultura este un pariu al României, pe care sperăm să-l câştigăm. Sunt multe de făcut în această zonă de activitate, dincolo de producţiile record, din păcate la export contăm cu materie primă, materie brută. Este momentul să producem în România, să consumăm produse made în România şi să încercăm să vindem produse cu valoare adăugată cât mai mare. Deficitul balanţei comerciale al României creşte exponenţial. Vorbim de 10 miliarde de euro în 2016, 13 miliarde euro în 2017. (...) CCIR depune toate eforturile pentru a promova la nivel internaţional business-ul românesc şi, totodată, militează pentru diminuarea acestui deficit comercial", a spus Mihai Daraban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel