Urmărește emisiunea live


Presa republicană: Cine este noul George Soros

George Soros
George Soros

Laurene Powell Jobs ar putea fi noul George Soros, transmite presa internațională.

'Laurene Powell Jobs, pe care Vox o descrie ca 'unul dintre cei mai importanți filantropi ai lumii', este văduva fondatorului Apple și miliardarul guru al computerelor, Steve Jobs.

Laurene Powell Jobs a devenit o superputere secretă în spatele unei vaste rețele de mass-media de stânga, organizații și politicieni. Forbes o enumeră pe Jobs ca una dintre cele mai bogate zece femei de pe pământ, cu o valoare netă de aproximativ 16 miliarde de dolari, în mare parte din miza familiei sale în două dintre cele mai mari companii din lume: Apple și Disney.

Dacă există o persoană bine-cunoscută comparabilă cu Laurene Powell Jobs, aceasta este miliardarul maghiar George Soros. Soros este recunoscut ca 'filantrop', dar funcționează și ca un sponsor pentru extrema stângă globalistă. La fel ca Fundațiile Open Society ale lui Soros, principalul vehicul pentru influența Jobs este Emerson Collective (EC), în apariția filantropică pe care a fondat-o și o conduce.

Colectivul Emerson, potrivit Forbes, este „o companie hibridă filantropică și cu investiții cu răspundere limitată”. Aceasta este o descriere destul de tulbure, care pare să le permită să se angajeze în afaceri și caritate, fără a fi vreodată teribil de expliciți despre ce ar fi vorba. Nu sunt sigur în care dintre cele două categorii se încadrează, dar EC se întâmplă să dețină și publicația The Atlantic. Inside Philanthropy a numit Jobs 2019 'Cea mai puțin transparentă mare organizație de filantropie'.

CE funcționează în principal ca o afacere privată deținută de încrederea personală a lui Jobs. Acest lucru îl protejează de regulile de divulgare ale IRS și îi permite să se angajeze mai liber în activități politice.

Este șmecheră, vicleană, dar având în vedere câte mijloace media sunt aliniate cu Jobs fie din punct de vedere financiar, fie ideologic, nu este de mirare că s-au făcut puține rapoarte despre aceste conexiuni. La urma urmei, dacă sunteți în mass-media, ea ar putea fi șefa voastră într-o zi', scrie Alexander Marlow în Breitbart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel