Presa din Portugalia l-a criticat pe Cristiano Ronaldo: Nu mai este de neînlocuit

Selecționerul Portugaliei către jurnaliști: ''Lăsaţi-l pe Cristiano Ronaldo în pace''
Selecționerul Portugaliei către jurnaliști: ''Lăsaţi-l pe Cristiano Ronaldo în pace''

Portugalia a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Naţiunilor, iar Cristiano Ronaldo a fost extrem de criticat de presa portugheză. 

"Este inexplicabil faptul că a jucat tot meciul cu Spania. Cristiano Ronaldo n-a avut ritm, n-a avut încredere, n-a avut viteză, n-a fost competitiv.

Dacă ideea selecționerului (n.r. - Fernando Santos) a fost să apere imaginea jucătorului, atunci rezultatul a fost exact opusul. Discuția privind situația lui Cristiano Ronaldo a fost alimentată și va continua înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

A atins cerul, iar acum trebuie să revină pe Pământ. Cristiano Ronaldo este previzibil, ar fi trebuit să fie pe banca de rezerve în meciul cu Spania. Va rămâne un “monstru” al fotbalului mondial, dar și-a pierdut simțul golului", scrie publicația A Bola.

"Dacă ar fi reușit să înscrie, Fernando Santos ar fi avut o explicație pentru faptul că l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo tot meciul pe teren. A fost clar că Portugalia n-a avut 11 jucători pe teren, pentru a putea opri avalanșa declanșată de Spania.

Cristiano Ronaldo rămâne un jucător important, dar nu mai este de neînlocuit. La Braga, căpitanul n-a reușit să soluționeze problema. Când CR7 nu e bine, Portugalia are alternative, la care trebuie să apeleze", se arată într-un editorial din O Jogo, conform Digisport.

Ronaldo vrea să joace şi la Euro 2024 

"Sper să mai joc pentru naționala Portugaliei și în următorii ani. Încă sunt motivat, obiectivele mele sunt înalte, iar drumul meu continuă la echipa națională. Avem mulți jucători tineri de calitate, alături de care voi juca la Cupa Mondială din Qatar. Vreau foarte mult să joc și la EURO 2024.

A fost un drum lung pentru mine la naționala Portugaliei, dar vreau să spun acum că nu se va încheia prea curând. Vreau să le mulțumesc celor de la Federația Portugheză, pentru condițiile oferite, vreau să fac parte în continuare din acest proiect ambițios, să muncesc alături de jucătorii mai tineri", a spus Cristiano Ronaldo recent. 

Ronaldo şi Maguire de la Manchester United, cei mai abuzaţi jucători pe Twitter

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo şi coechipierul acestuia, Harry Maguire, au fost cei mai abuzaţi jucători pe Twitter sezonul trecut, potrivit unui raport publicat marţi de institutul Alan Turing şi Ofcom, scrie Reuters.

Conform studiului, aproape trei sferturi din fotbaliştii din Premier League au primit mesaje abuzive, iar unii dintre ei au primit chiar zilnic.

Au fost analizate, printr-un algoritm special, 2,3 milioane de mesaje adresate jucătorilor din Premier League în primele cinci luni ale sezonului trecut. Au fost identificate 60.000 de postări considerate abuzive, 68% dintre jucătorii din Premier League primind cel puţin un mesaj în această perioadă, iar unul din 14 a primit mesaje abuzive zilnic.

Astfel, Ronaldo a primit 12.520 de tweet-uri abuzive în timp ce Maguire a primit 8.954, pe locul trei fiind Marcus Rashford, tot de la Manchester United, care a primit 2.557.

8 jucători de la Manchester United s-au clasat într-un nedorit top

De altfel, opt jucători de la Manchester United s-au clasat într-un nedorit top 10 la acest capitol, lor alăturându-li-se căpitanul Harry Kane (Tottenham Hotspur) şi Jack Grealish (Manchester City).

Totuşi, au existat şi 57% tweet-uri pozitive adresate fotbaliştilor. Ca răspuns, un purtător de cuvânt al Twitter a spus că au fost implementate o serie de măsuri de siguranţă pentru a împiedica astfel de postări să ajungă la destinatari. 'Ne angajăm să combatem abuzul şi nu vom tolera niciodată astfel de postări discriminatorii şi instigatoare la ură', a spus acesta, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel