Preotul gay a fost LĂSAT FALIT de românul cu care s-a căsătorit

Căsnicia dintre preotul englez de 79 de ani și tânărul de doar 24 de ani din România nu a durat prea mult. Cei doi s-au despărțit, însă fostul preot Philip Clements crede că cei doi se vor împăca. 

Preotul gay de 79 de ani care s-a căsătorit cu românul Florin Marin, de doar 24 de ani, a fost lăsat falit și fără un adăpost deasupra capului, relatează cotidianul englez The Mirror.  Cu toate acestea, fostul preot spune că ar vrea să se împace cu tânărul. 

Preotul Philip Clements, în vârstă de 79 de ani s-a a căsătorit cu Florin Marin în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Ramsgate, Kent, în luna aprilie a anului trecut.

Controversă în Anglia 

El a stârnit atunci o adevărată controversă în Anglia. Fostul preot a blamat regulile Bisericii Angliei care interzic clericilor căsătoriile între persoane de același sex.

Căsnicia nu a durat însă prea mult. Cei doi s-au despărțit după doar cinci luni, iar fostul preot Clements a rămas falit și fără casa pe care o avea în Anglia. El și-a vândut casa pentru 214 000 de lire sterline și i-a achiziționat partenerului său un apartament în România. 

Ce a dus la despărțirea celor doi aflați aici. Citește CONTINUAREA ARTICOLULUI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel