Premieră în România. Celulă de criză în cazul fetei dispărute în București

Screen Shot 2014-02-14 at 2.04.02 PM
Screen Shot 2014-02-14 at 2.04.02 PM

Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat celula de criză pentru găsirea tinerei care a dispărut de la Colegiul "Sf. Sava" din Bucureşti.

Autoritățile fac tot posibilul pentru a da de Iulia Ionescu care a dispărut de câteva zile. Această celulă de criză funcționează la nivelul Poliției Capitalei. Se încearcă localizarea fetei. Trebuie spus că o bijuterie și telefonul mobil au fost găsite la o casă de amanet din București. Oamenii legii mizau pe faptul că o vor găsi cu ajutorul smartphone-ului.

Eleva a lăsat un bilet în care a scris că vrea să meargă la mănăstire și că își dorește să se călugărească pentru că îl iubește foarte mult pe Iisus.

Adolescenta a fost văzută pentru ultima oară la staţia de metrou Eroilor, de unde trebuia să ia un autobuz până la liceu. De fiecare dată când ajungea la şcoală, Iulia îi trimitea un SMS mamei ei, să o anunţe că e bine.

"Părerea mea este că cineva a răpit-o, a acostat-o şi o ţine undeva sechestrată (...) Iulia este un copil foarte cuminte, foarte liniştită (...) Comunica în permanenţă cu noi. Nu era un copil îndrăzneţ, să se arunce în aventuri", a declarat mama fetei pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel