Urmărește emisiunea live


Premieră în istoria familiei regale britanice. Cui a acordat interviu Prințul William

Prințul William a acordat un interviu unei publicații LGBT, ''Attitude'', și va apărea pe coperta acesteia din luna iulie, o premieră în istoria familei regale britanice, informează miercuri Reuters și 7sur7.be.

Nici chiar prințesa Diana, considerată o icoană gay, nu a mers atât de departe. Fotografia în care William apare râzând însoțește titlul "Making History" și citatul lui "Nimeni nu ar trebui sa fie hărțuit pentru sexualitatea sa, sau din orice alt motiv".

"Am întâlnit tineri gay, tinere lesbiene, persoane transgen prin intermediul revistei 'Attitude'. Sunt curajoși fiindcă vorbesc și dau speranță celor supuși unor intimidări teribile. Forța și optimismul lor ar trebui să ne încurajeze pe toți să ne opunem oricărui fel de hărțuire", a adăugat el. "Fiți mândri de omul care sunteți, nu trebuie să vă fie rușine", le-a recomandat prințul William homosexualilor, criticați pentru orientarea lor sexuală.

William s-a întâlnit la Palatul Kensington cu editorul revistei și cu nouă membri ai comunității LGBT pentru a discuta despre intimidare și repercusiunile ei.

Editorul Matthew Todd a spus că s-a întâlnit în mod regulat cu părinții unor copii care s-au sinucis după ce au fost hărțuiți din cauza sexualității lor.

"Attitude" este revista gay cea mai vândută în Marea Britanie, având un tiraj de 60.000 de exemplare lunar. Pe coperta publicației au mai apărut în trecut Daniel Radcliffe, vedeta din "Harry Potter", și Liam Payne, membru al grupului One Direction.

Prințul Harry a fost lăudat în 2013 pentru că a salvat un soldat din regimentul său dintr-un atac motivat ură față de homosexuali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel