Președinte LOGO: România, capitala europeană a IT-ului

România este capitala IT a Uniunii Europene, unde ai acces la un număr mare de angajați calificați, a declarat, joi, Tugrul Tekbulut, președintele companiei Logo, care a achiziționat furnizorul de ERP și soluții financiare TotalSoft.

'Văd România drept capitala IT a Uniunii Europene, unde ai acces la un număr mare de angajați calificați. (...) Cred că fiecare angajat este un activ. Este foarte dificil să găsești oameni buni. Dacă ai oameni buni, trebuie să-i păstrezi', a spus Tekbulut.

În acest context, el a menționat că nu va concedia angajații din România ai TotalSoft. Mai mult, intenționează să mai angajeze în România încă 70 de persoane, în perioada următoare.

Referitor la achiziția companiei românești, Tugrul Tekbulut a precizat că s-a uitat și la alte companii din regiune, dar nu a avut de unde să aleagă.

'Ne-am uitat la Grecia, care avea probleme, nu era o astfel de companie în Bulgaria, nici în fosta Iugoslavie și nici în Ungaria și Slovacia, doar în Polonia, poate, dar era prea departe. Ne-au plăcut și oamenii din Totalsoft și am luat această decizie. Cred că Logo și TotalSoft reprezintă un experiment pentru noi, deoarece e primă data când construim un proiect transnațional. Avem o companie foarte românească, una foarte turcească și trebuie să construim un proiect transnațional, care va lua ceva timp', a subliniat șeful Logo.

Potrivit acestuia, procesul de fuziune între cele două companii se va finaliza în 2018, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel