Președinție PNL. Lider PSD, ATAC la Orban: Aș vrea să câștige. Nu a depășt nivelul de DJ

Ludovic Orban - (c) DC News
Ludovic Orban - (c) DC News

Senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, că i-ar plăcea ca preşedinţia PNL să o câştige Ludovic Orban, pentru că astfel PSD-ului i-ar fi ''ceva mai simplu în bătălia politică viitoare'', dar că nu crede că acesta are şansa de a deveni liderul liberalilor. 

Mi-ar face mare plăcere ca preşedinţia PNL să o câştige Ludovic Orban, pentru că ne-ar fi şi nouă, Partidului Social Democrat, ceva mai simplu în bătălia politică viitoare. Personal, însă, nu cred că are vreo şansă să câştige preşedinţia PNL, pentru că s-au prins şi liberalii că are nivelul de DJ, a afirmat Ţuţuianu.

Întrebat de reprezentanţii presei cum comentează declaraţiile lui Ludovic Orban de la conferinţa de alegeri a PNL Dâmboviţa, de săptămâna trecută, când s-a referit în termeni duri la social-democraţi, printre altele numindu-i dracii roşii, Ţuţuianu a spus că Orban nu a reuşit niciodată să depăşească 10% din preferinţele electoratului. 

Nu a depăşit, din păcate, condiţia de DJ al preşedintelui Iohannis. Capacitatea lui de lider politic a dovedit-o atunci când a condus organizaţia PNL Dâmboviţa, vă aduc aminte că istoric nu a reuşit niciodată să depăşească 10% din preferinţele electoratului. Cele mai bune rezultate pe care le-a avut PNL în Dâmboviţa vreodată au fost în alianţa cu PSD, USL din 2012 (...). Este aproape amuzant să îl asculţi pe Ludovic Orban spunând cât de slab este PSD care a reuşit, cu excepţia anului 2008, de 26 de ani să câştige toate alegerile în Dâmboviţa, a menţionat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel