Urmărește emisiunea live


Șumudică, tranșant: Victoria cu Lazio a fost o minciună

Lui Marius Șumudică îi pare rău pentru Gigi Becali, după umilința încasată de FCSB în fața celor de la Lazio și e de părere că victoria de la București a fost de fapt o minciună.

„Mi-a părut rău pentru Gigi, știu ce face și știu cât suflet pune. Știu câți bani investește la echipă. Îmi pare rău pentru câțiva jucători pe care îi am acolo, dar ăsta e nivelul, asta e diferența, trebuie să fim corecți. Ne-am îmbătat cu apă rece când au crezut că pot să se califice. Când la București s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, aia a fost o minciună. Atunci diferența nu a fost destul de mare pentru că Lazio a evoluat cu doar doi sau trei titulari de drept. În retur s-a văzut diferența. Totuși, FCSB este singura echipă care a făcut față pe plan european.

Șumudică: „Nu e nicio echipă de gen Astra, cu mine pe bancă, să iasă din grupe

„Unii mă catalogau drept oracol, mă comparau cu Mitică Dragomir că am greșit zicând că nimeni nu va ieși din grupe. Eu am spus că FCSB, care este o selecționată a fostelor campioane din prima ligă, în momentul de față, e singura care poate ieși din grupe. Nu e nicio echipă de gen cum a fost Astra, cu mine pe bancă, să iasă din grupe. Poate CFR Cluj, că a investit. FCSB este o selecționată. Are cei mai buni jucători de la Astra, de la Viitorul plus că i-a păstrat pe cei care erau cei mai buni de la FCSB”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport Matinal.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel