Powell, Clinton şi Albright, foşti secretari de stat ai SUA, în serialul 'Madam Secretary'

Colin Powell, Hillary Clinton şi Madeleine Albright, toți trei foşti secretari de stat ai SUA, îşi vor face apariţia ca invitaţi speciali în serialul 'Madam Secretary'.

Apariția lor va fi în luna octombrie, a informat marţi postul de televiziune CBS, care va difuza această dramă politică, potrivit Reuters.

Cei trei au filmat deja episodul care îi are drept invitaţi - în care personajul principal, fictiva secretară de stat Elizabeth McCord, interpretată de Tea Leoni, solicită sfatul colegilor săi mai experimentaţi. Episodul, filmat pe 11 iulie, deschide sezonul al cincilea din 'Madam Secretary', care va fi difuzat începând din 7 octombrie.

'A fost un privilegiu de a vedea perspectivele şi discursurile lor, atât pe ecran cât şi în spatele său', a declarat Barbara Hall, creator şi producător executiv al serialului într-o declaraţie.

Colin Powell, Hillary Clinton, Madeleine Albright

'Madam Secretary' descrie eforturile lui McCord de a se echilibra delicatele probleme diplomatice cu viaţa de familie. Serialul a fost lansat în 2014, la un an după ce Hillary Clinton a demisionat din postul său de la Departamentul de Stat după patru ani de activitate. În 2015, democrata a anunţat că va candida la preşedinţie în 2016, însă a fost învinsă în cursa electorală de republicanul Donald Trump.

Clinton a apărut pe scurt în spectacole de divertisment în care îşi joacă propriul rol, cu o scurtă apariţie în 'Broad City' în 2016 şi la 'Saturday Night Live', alături de Kate McKinnon in 2015.

Madeleine Albright, prima femeie secretar de stat din istoria SUA, a deţinut această funcţie în perioada în care la Casa Albă s-a aflat democratul Bill Clinton, iar Colin Powell, primul secretar de stat afro-american, a ocupat acest post în timpul administraţiei republicanului George W. Bush, aminteşte Reuters.

Vezi și: Adrian Zuckerman, noul ambasador SUA. Chirieac: Să înțeleagă ce se petrece în România


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel