Adrian Zuckerman, noul ambasador SUA. Chirieac: ''Să înțeleagă ce se petrece în România''

Bianca Ştefan / 25 iul 2018 / 10:39 Salveaza PDF Comentarii

Adrian Zuckerman este noul ambasador SUA în România. DCNews a fost prima publicație care a oferit informațiile. Analistul politic, Bogdan Chirieac, își dorește ca americanii să înțeleagă cu adevărat ceea ce se petrece în țara noastră și are încredere în noul ambasador.

''Eu sunt foarte încrezător că va urma o schimbare majoră în sensul îmbunătățirii politice americane față de România. Am anunțat pe DCNews venirea lui Adrian Zuckerman, pe 4 mai. Este un om de afaceri, provenit din mediul imobiliar, absolvent al Facultății de Drept, din New York, cu o diplomă preuniversitară la un institut celebru. Pare un om republican, reprezentant al lui Donald Trump, capabil să înțeleagă, în sfârșit, ce se întâmplă în România.'', a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Analistul politic își dorește ca, odată cu venirea noului ambasador, americanii să înțeleagă cu adevărat care este situația din România.

''Pentru a avea o relație puternică, așa cum ne dorim, ar trebui ca partea americană să înțeleagă ce se petrece în această țară. Ce se reproșează Excelenței Sale, ambasadorului Hans Klemm, și de ce nu putem spune că mandatul său de ambasador a fost un succes? Tocmai din capacitatea de a privi lucrurile în ansamblul lor, a mers pe o singură linie, talibană, nu la stânga, nu la dreapta, fără să vadă situația politică, economică, socială din România în ansamblul ei. 

Ce așteptăm de la Zuckerman? În primul rând să înțeleagă, pentru numele lui Dumnezeu, în ce situație se află România, în ce situație se află Estul Europei. Care este situația noastră cu Bruxelles? Care este relația cu Berlinul?'' a spus analistul Bogdan Chirieac. 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22