Povestea impresionantă a unui copil de 11 ani. I-a ars casa şi vrea să se facă pompier

Abel, un copil de 11 ani din Gorj, are o poveste de viaţă impresionantă. Crescut doar de bunică, copilul a rămas şi fără casă după ce aceasta a ars într-un incendiu. Cu toate astea, copilul îşi doreşte să devină pompier. 

Cazul a fost prezentat la Sinteza Zilei, iar Mihai Gâdea a fost atât de impresionat încât i-a transmis băiatului că vrea să îl cunoască şi în realitate

”De mic a fost bolnav. Mama lui nu îl ținea bine. La un an și trei luni mama lui l-a abandonat. L-a lăsat în fața casei unui vecin și a plecat. S-a judecat în tribunal custodia lui, si fiul meu l-a câștigat în instanță. Eu la 2 ani și opt luni l-am luat în Italia unde am trăit împreună cu un italian, însă acesta a murit. Ne-am întors acasă și fiul meu (tatăl lui Abel) a spus că se va duce să muncească, după o săptămână el a fost omorât. Așa Abel a rămas și fără tată. M-am judecat prin tribunal să câștig tutela lui. Mama lui e în Italia, mai are trei copii acolo. Pe Abel l-a uitat. Eu aveam un apartament, dar l-am vândut. Am vrut să îi ofer toate condițiile. Însă a venit acest incendiu și a luat tot. Ne-a distrus mobila, aveam două plasme în casă, tableta, toți banii. I-am adus tot ce am putut din Italia”, a spus bunica lui Abel.

Visul lui Abel, să se facă pompier 

”Eu vreau să mă fac pompier. Să salvez lumea, de incendii și de tot. Limba română îmi place foarte tare. Citesc mult. Îmi place să citesc. Povestea mea a fost complicată până acum, dar sper să se rezolve totul. Povestea mea preferată e povestea vieții mele. Asta mereu o aud. Eu mă uit la Sinteza Zilei. Mă uit pentru că îmi place și descopăr ce se întâmplă în țară.

Mihai Gâdea i-a promis micuțului că va reuși să facă o casă cel puțin la fel ca cea pe care o avea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel