Povestea bradului de Crăciun de la Cotroceni. Cine îl decorează și cum s-a transformat

Brad Crăciun
Brad Crăciun

Bradul de Crăciun de la Palatul Cotroceni are o poveste interesantă și a trecut de-a lungul timpului prin mai multe schimbări. Iată cine îl decorează și cum s-a transformat în ultimii ani.

Mulți oameni și multe firme și-ar dori să decoreze Palatul Cotroceni și să împodobească bradul de Crăciun, dar puțini au ocazia să o facă. Pentru asta este nevoie de multă pasiune și multă creativitate. O firmă din Sibiu a reușit să ajungă să-și îndeplinească visul, iar de mai bine de 2 ani pregătește decorațiunile pentru Administrația Prezidențială.

Iată povestea lor și cum au ajuns la Cotroceni

"În primă fază, am fost foarte mândri și foarte încântați că am fost și noi selectați la licitație să propunem un decor și într-adevăr am venit cu o sugestie. În primă fază am venit cu sugestia de a avea ca bază un brad mult mai bogat decât cel precedent, de origine normandian, un alt soi de brad, mai des, după care am propus cromatica, pe care am stabilit-o ulterior împreună, apoi echilibrul de decor. Le spuneam că bradul de la Casa Albă este foarte frumos decorat, chiar dacă acolo sunt alte bugete. Cumva, noi am fost atât de mândri încât am preferat să ne spunem în interior că nu vrem să facem profit, ci din contră, să fim mândri și să scoatem un produs care să arate foarte bine și să echilibreze foarte mult cu implicarea noastră, cu ceea ce facem noi, cu Palatul Cotroceni", a declarat Alexandru Dadoo, fondatorul firmei care împodobește bradul Palatului Cotroceni, într-un interviu pentru Q Magazine.

"Nu mergem pe opulență"

"Nu am ținut niciodată cont de numărul de lumini și globuri pe care le punem în brad, nu le numărăm. Întotdeauna punem suficient de multe încât să arate bine. Oricum nu se merge pe ideea asta de foarte mult, ci de echilibrat, adică să nu fie nici în zona asta de opulență, de foarte încărcat, de ceva care să iasă în evidență, dar nici în zona de sărăcăcios. Echilibrul este cuvântul care trebuie să existe în decorarea unui brad de la Palatul Cotroceni", a mai adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel