Portarul echipei letone FK Ventspils, suspendat zece meciuri pentru comportament rasist

Portarul ucrainean al echipei letone de fotbal FK Ventspils, Konstantin Mahnovschi, a fost suspendat pentru zece meciuri de Comisia de disciplină a UEFA, fiind acuzat de comportament rasist în partida cu maltezii de la Gzira United, din turul doi preliminar al Europa League, scrie AFP.

UEFA nu a indicat faptele de care se face vinovat jucătorul. Totodată, senegalezul Amadou Samb, de la Gzira, a primit o suspendare de două meciuri pentru insulte.

Clubul leton, care în partida de pe teren propriu în care s-au petrecut evenimentele respective a terminat la egalitate, 2-2, cu formaţia din Malta, s-a calificat după ce câştigase cu 4-0 în tur.

Joi seara, FK Ventspils va juca împotriva portughezilor de la Vitoria Guimaraes în turul trei preliminar.

De asemenea, UEFA a sancţionat clubul georgian Dinamo Tbilisi cu meciul următor de acasă din cupele europene pe care va trebui să-l joace fără spectatori, după insulte rasiste ale suporterilor echipei în partida retur cu Qabala FK (Azerbaidjan) din turul doi preliminar al Europa League. Totodată, clubul georgian trebuie să achite şi o amendă de 50.000 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel