Porțile de Fier, incendiu. Intervenție de urgență. Update

Porțile de Fier, incendiu. Intervenție de urgență
Porțile de Fier, incendiu. Intervenție de urgență

Un incendiu s-a produs la Porțile de Fier, intervenindu-se de urgență, informează Antena 3.

UPDATE: Incendiul care a afectat, joi după-amiaza, transformatorul din cadrul Hidrocentralei Porţile de Fier 1, cea mai mare din România, a fost stins, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Hidroelectrica. Potrivit acestora, grupul 4 de producere a energiei din cadrul hidrocentralei a fost oprit pentru siguranţă. Ministrul Energiei, Anton Anton, a anunţat, la Antena 3, că secretarul de stat din minister care se ocupă de situaţii de urgenţă, Andrei Petrişor Maioreanu, se află în drum spre hidrocentrală. 

"Am luat toate măsurile urgente necesare pentru a limita efectele care sunt neplăcute şi sunt şi efecte economice", a spus Anton Anton. Hidroelectrica este lider în producţia de energie electrică din România şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional. Puterea instalată de care dispune compania este de 6.444 MW. 

Un incendiu a izbucnit, joi, 12 iulie, la Porțile de Fier. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului. Potrivit primelor informații, nu este pericol de explozie.

"A luat foc Transformatorul numărul 4. A fost decuplat imediat de la sistem. Noi am luat toate măsurile urgente pentru a limita efectele", a declarat Anton Anton, ministrul Energiei, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel