Ponta, nou partid. Prezență BOMBĂ la lansarea Pro România: Ne așteptăm să intre și Băsescu

Jurnaliștii au fost surprinși să observe o prezență la care nu se așteptau la lansarea partidului Pro România. "Ne așteptăm să intre și Băsescu", a spus o ziaristă către Victor Ponta.

Este vorba despre Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP.

Despre acest subiect, Victor Ponta a declarat: "Domnul Steriu ne este coleg și prieten, restul... ce va face în politică... va decide singur în perioada următoare".

Apoi, Daniel Constantin a continuat: "Spre deosebire de alții, eu cred în prietenie chiar și în politică. Acest lucru ne unește pe mulți dintre cei care suntem astăzi aici".

[citeste si]

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, consideră că, pe viitor, este nevoie să existe o colaborare în Parlament între noua formaţiune din care face parte Victor Ponta şi PMP.

"Nu ştiu dacă între cele două personalităţi care conduc partidele, dar în mod clar este nevoie ca în Parlament să existe o colaborare. În mod clar, eu militez şi voi încerca să adun câţi mai mulţi oameni care să aibă proiecte împotriva celor care distrug astăzi ţara. (...) Cel puţin trei ani, unul a fost preşedinte (n.r. - Traian Băsescu) şi celălalt prim-ministru (n.r. - Victor Ponta). Cred că este o colaborare, iar ţara a mers foarte bine în acea perioadă cu ei ca adversari", a spus Steriu, care a asistat la conferinţa de presă de lansare a proiectului politic Pro România, la care au participat şi deputaţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu.

Steriu a menţionat că preşedintele PMP, Traian Băsescu, ştie de participarea sa la eveniment.

"Ştie că sunt aici. Am avut discuţie cu colegii. Chiar şi domnia sa, de-a lungul anilor, a avut şi colaborări, şi adversităţi. Astăzi, eu spun că adversarul cel mai mare al României nu se află decât în fruntea partidului care guvernează ţara", a mai spus Steriu.

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel