Polițist împușcat la vânătoare. Doi bărbaţi au fost reținuți

Interventie politie
Interventie politie

Doi bărbaţi din localitatea argeşeană Muşăteşti au fost reţinuţi în cazul unui poliţist care a murit în luna august, după ce a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că cei doi bărbaţi, în vârstă de 60 şi, respectiv, 35 de ani, au fost conduşi la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. După finalizarea audierilor, suspecţii au fost reţinuţi.

Conform aceloraşi surse, primul bărbat este cercetat pentru omor şi braconaj, iar al doilea - pentru braconaj şi mărturie mincinoasă.

Procurorii argeşeni au început ancheta în acest caz pe 30 iulie, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (...) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţistul rănit a fost transferat ulterior cu elicopterul la un spital din Bucureşti, unde a murit în data de 13 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel