Polițist din Constanța, arestat după ce a bătut crunt un bărbat. Victima se zbate între viață și moarte

Polițist din Constanța, arestat după ce a bătut crunt un bărbat / Foto: Pixabay
Polițist din Constanța, arestat după ce a bătut crunt un bărbat / Foto: Pixabay

Un polițist din Constanța a fost arestat după ce a bătut crunt un bărbat.

Un polițist din Constanța, în vârstă de 26 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, după un conflict extrem de violent. Inspectorul de poliție s-a luat la ceartă cu o cunoștință în apropierea unui bar, transmite PRO TV. Conflictul a degenerat, iar polițistul l-ar fi lovit pe bărbat în zona capului. Rănile sunt atât de grave, încât medicii nu știu dacă bărbatul va supraviețui. Acesta se zbate între viață și moarte pe patul unui spital.

Conflictul  dintre cei doi a avut loc pe 4 iunie, la amiază, în apropiere de un bar din Constanța. Se pare că omul legii și victima de 55 de ani se cunoșteau. Anchetatorii susțin că este posibil ca polițistul să-l fi lovit pe bărbat și când acesta se afla deja la pământ. Victima a intrat în stop cardio respirator și acum este la terapie intensivă.

”Există suspiciunea că l-a urmărit, l-a lovit și în momentul în care era deja căzut la pământ. Necesită la acest moment 100 de zile de îngrijiri medicale, pronosticul este rezervat.”, a declarat Viorel Teliceanu, procuror de caz.

VEZI ȘI: Bărbați torturați de polițiști. Detalii ȘOCANTE ies la iveală. Victimă: Au URINAT pe mine. M-a obligat să-mi cer iertare ca să se poată opri din a mă lovi

Motivul conflictului, încă necunoscut

Procurorul de caz spune că inculpatul nu a dat declarații în amănunt, așa nu e clar din ce motiv s-a ajuns la aceste violențe. De cealaltă parte, avocatul polițistului spune că inspectorul a fost un cetățean model până la acest incident și că nu a mai avut conflicte similare.

“Nu a avut până în acest moment conflict cu legea penală, ba dimpotrivă era din partea cealaltă a baricadei, nu poate să considere cineva că pentru un singur moment se poate aprecia că reprezintă un pericol pentru ordinea publică, ba dimpotrivă.”, a spus Cristian Ion, avocatul polițistului.

Inspectorul de poliție a fost reținut preventiv pentru 30 zile. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

VEZI ȘI: Anchetă de amploare în Olt. Un polițist și un militar ar fi snopit în bătaie un tânăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel