Anchetă de amploare în Olt. Un polițist și un militar ar fi snopit în bătaie un tânăr

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Este anchetă de amploare în Olt, după ce un polițist și un militar ar fi snopit în bătaie un tânăr.

Incidentul s-ar fi petrecut chiar în noaptea de Înviere, în localitatea olteană Mărunței. Polițistul și militarul sunt acuzați că au bătut un tânăr de 19 ani, transmite RealitateaPlus. Băiatul a suferit mai multe traumatisme și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victima ar fi avut un conflict cu o altă persoană, iar polițistul și militarul au intervenit. Tatăl victimei susține că băiatul a fost bătut crunt de către cei doi, având fața mutilată. În urma loviturilor primite acesta și-ar fi pierdut și câțiva dinți. Un dosar pentru loviri și alte violențe a fost deschis de polițiști și urmează a fi înaintat procurorilor din cadrul Parchetului Militar. Totodată, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Olt au fost dispuse verificări în acest sens.

Un alt caz cu implicarea oamenilor legii care a revoltat opinia publică este cel din București, de la Secția 16. Reamintim că, pe 5 martie, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a trei polițiști de la Secţia 16 Poliţie din Capitală acuzaţi că au bătut în septembrie anul trecut doi tineri în zona Eroii Revoluţiei. Alţi trei agenţi au fost plasaţi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar faţă de unul nu a fost luată nicio măsură preventivă. În acest caz, procurorii Parchetului Capitalei au pus sub acuzare 9 poliţişti, pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi tortură. Ei sunt acuzați că au bătut în luna septembrie anul trecut doi tineri în zona Eroii Revoluţiei. Cei doi bărbați torturați de polițiști au murit între timp.

VEZI ȘI: Cum au torturat cei 9 polițiști din București două persoane care le-au reproșat că nu poartă mască. Detalii din dosar

Ulterior, și o femeie din 43 de ani din București a susținut că a fost fost agresată de polițiștii de la Secția 16, atunci când se întorcea de la o nuntă.

VEZI ȘI: O bucureșteancă de 43 de ani, noua victimă a polițiștilor de la Secția 16: Am crezut că vor să mă violeze. M-au făcut bețivă, babă, zdreanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel