EXCLUSIV  Politician, dezvăluiri despre ARMATA ROȘIE din PSD. O sală întreagă l-a aplaudat

Romeo Lungu, fost lider TSD Buzău și totodată actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, s-a despărțit de organizația de tineret.

"Îmi pare rău că mă despart de organizația de tineret a social-democraților, dar vă asigur că vă voi ajuta cu tot ce pot. (...) Acum doi-trei ani, eram numiți armata roșie când ieșeam pe stradă. Când ieșeam pe străzi, era o mare roșie și cred că ne speriam adversarii fără să facem ceva. Tinerii sunt linia întâi în campania electorală. Tinerii din partid sunt stigmatizați. Eu unul mă simt stigmatizat pe viață, sunt PSD-ist, toată lumea mă cunoaște drept 'Romeo de la PSD'. Asta e. Eu mă mândresc că sunt PSD-ist și că sunt coleg cu dumneavoastră", a zis Romeo Lungu în cadrul unei conferințe de presă.

De altfel, Romeo Lungu, vicepreședinte CJ, a ținut cel mai antrenant discurs. A fost aplaudat de toată lumea în momentul când a povestit că, de-a lungul timpului, greii din politică i-au spus să tot aibă răbdare, lucru care le lipsește tinerilor.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Triplă premieră în PSD după victoria ISTORICĂ a deputatului Marcel Ciolacu

"Când trebuia să promovez la liga a doua, mi s-a spus că s-a schimbat politica, trebuie să vină cei tineri pentru a-i promova. Și tot așa. În politică trebuie să ai multă răbdare. Partidul mi-a dat foarte mult. Am avut răbdare. Vreau să îl felicit pe domnul președinte Ciolacu pentru că a decis ca pe listele parlamentare să fie și tineri. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, adică să fie tineri pe locuri eligibile. Acum patru ani eram președintele TSD, dar atunci nu s-au pus tineri pe liste. Acum am depășit vârsta. Am vrut să mai animez discursul, de aceea v-am povestit toate acestea. Eu am răbdare în continuare, dar nu uitați că răbdarea este relativă. Profitați de șansele care vi se oferă. Luptați pentru funcții, nu așteptați să vi le dea cineva", a povestit Romeo Lungu.

În cadrul evenimentului, Ionela Dobrică a fost aleasă președintă a Organizației județene a TSD Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel