EXCLUSIV  Triplă premieră în PSD după victoria ISTORICĂ a deputatului Marcel Ciolacu

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, politicianul care a obținut o victorie istorică la alegerile locale 2016, vrea să facă schimbări majore.

Și începe cu listele pentru alegerile parlamentare.

Amintim că odată ajuns la conducerea PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, Secretar al Camerei Deputaților, a venit cu reforme peste reforme. Venirea sa în fruntea partidului a fost un pariu câștigat dacă este să ne luăm după victoria de la alegerile locale. Social-democrații de la Buzău au contabilizat 77 de primari din 87 posibili și s-au clasat pe locul I pe țară la scorul electoral obținut de organizațiile PSD.

"PSD Buzău intră într-o altă etapă, nu este o etapă plăcută pentru toată lumea, dar este necesară. Trebuiau făcute multe modificări nu neapărat de oameni, ci de viziune, modificări așteptate de cetățenii acestei județ. Eu nu am să mă întorc niciodată în trecut. Vreau să plec acasă liniștit și cu datoria făcută, să mă pot uita singur în oglindă și să știu că nu am făcut nimic rău nici organizației, nici cetățenilor", a spus Marcel Ciolacu, Secretarul Camerei Deputaților.

Trei premiere în PSD

"Sub nicio formă nu accept oameni de afaceri pe listele partidului pentru alegerile parlamentare. Experiența a arătat că am plecat 12 parlamentari de Buzău la București și mai suntem doar trei. Dacă noi nu ne adaptăm noilor cerințe, partidul intră într-un declin și atunci dumneavoastră nu veți mai avea niciun viitor. Rămân la convingerea că am făcut ceea ce a trebuit. Vinerea viitoare am să propun lista pentru parlamentul României. Un singur lucru vă spun vizavi de listă. Este pentru prima dată, după 26 de ani, când lista PSD va avea numai buzoieni. Va fi pentru prima oară după 26 ani când PSD va propune femei în Parlamentul României. Va fi prima oară când PSD va propune tineri și nu în ultimul rând va propune candidați cu experiență care au confirmat la locul lor de muncă fie în administrație, fie în domeniul privat, oameni care sunt respectați de societate și cred că acest lucru înseamnă normalitate.

[citeste si]

PSD Buzău se va adapta mult mai repede acestor vremuri decât foarte multe organizații din România. Am câștigat detașat alegerile locale prin respect, bună organizare și credibilitate. Oamenii au văzut că suntem de bună-credință. Trebuie să continuăm la fel", a mai zis președintele PSD, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Buzău.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Politician, dezvăluiri despre ARMATA ROȘIE din PSD. O sală întreagă l-a aplaudat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel