Polițistul Cepoi, LOVIT cu capul în față. "Somn ușor, România!"-FOTO șoc

Sorin Cepoi, un agent de poliție, a fost bătut de un șofer băut. S-a întâmplat miercuri spre joi dimineața, la ora 04:00, în localitatea Balș, județul Olt.

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, Dolj, au fost anunțați de un bărbat că un șofer a scăpat mașina de sub control și i-a avariat astfel autoturismul parcat în fața locuinței. Polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că un tânăr de 25 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a derapat şi a lovit un autoturism.

Atât șoferul cât şi pasagerul se manifestau violent motiv pentru care au fost imobilizaţi. În timp ce erau duși către secția de poliție, tânârul de 25 de ani l-a lovit cu capul în față pe Sorin Cepoi, un agent de poliție.

Sindicatul Polițiștilor Dolj a publicat o fotografie cu polițistul bătut și a transmis un mesaj vehement.

(w670)

"În această dimineață, în jurul orelor 4.00, ap. Cepoi Sorin a fost lovit cu capul în nas de un porumbel antifonat cu o alcoolemie în aerul expirat de 0,87, porumbel care săvârsise o infracțiune de tâlharie la un cazino. Somn ușor, România! Nu iți meriți politisții! (...) Să vă fie rușine domnilor politicieni, indiferent în ce partid vă aflați ! S.O.S. Stejar, extremă urgență! Poliția Română este în moarte clinică! Cineva interesat de soarta polițistului român?", a transmis Sindicatul Polițiștilor Dolj.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel