Poliția Capitalei: Polițistul mort în accident însoțea coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Bogdan Cosmin Gigina, polițist la Brigada Rutieră, în vârstă de 28 de ani, a murit, marți seară, după un accident de motocicletă petrecut în Capitală. 

"Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în municipiul Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă, a unei coloane oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic. Coloana oficială a viceprim–ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, de care demnitarul beneficia in condiţiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condiţiile meteo şi de trafic existente, pe traseul Băneasa – P-ţa. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ţa. Charles de Gaulle – P-ţa. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Ştirbei Vodă, dupa ce acesta participase la o activitate în cadrul unei instituţii din domeniul securităţii şi ordinii publice", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei. 

Potrivit comunicatului de presă, Gabriel Oprea "a comunicat cu secretarul de stat Raed Arafat și cu ceilalti decidenți din conducerea MAI, pentru intervenția de urgență a echipajelor SMURD și informarea permenentă în legatura cu evoluția situatiei. S-a ținut legătura cu echipajele SMURD și cu Spitalul Universitar, iar ministrul de Interne a fost permanent informat". 

Polițistul de 28 de ani a murit marți seară, la Spitalul Universitar de Urgență București. El a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Știrbei Vodă din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel