Pogba, tensiuni la United. I-ar plăcea să joace cu Neymar

Paul Pogba
Paul Pogba

Paul Pogba a declarat că i-ar face plăcere să joace alături de Neymar, luni, într-un interviu.

Paul Paul Pogba a declarat că i-ar face plăcere să evolueze alături starul brazilian de la PSG, Neymar, totodată aducându-i aprecieri.

„Neymar este definiţia bucuriei pe teren", a declarat mijlocaşul francez al clubului Manchester United, pentru postul argentinian TyC Sports. 

Neymar, pe când era la FC Barcelona, a afirmat în 2016 că speră să joace cu Pogba, iar jucătorul francez i-a răspuns doi ani mai târziu afirmând că ar fi „o plăcere" să joace alături de starul brazilian, ajuns între timp la PSG.

„Când îl văd pe teren (Neymar), el joacă amuzându-se. Cu tehnica sa, cu talentul său. Îmi face o mare plăcere să-l văd jucând. Este un tip special, are stilul său. Dacă într-o zi voi juca alături de el, atunci va fi o mare plăcere", a mai spus Pogba, pe al cărui tricou purtat în cursul interviului se putea citi cu litere mari „Paris".

 

Pogba, aprecieri și pentru Messi


Mijlocaşul francez l-a lăudat, totodată, şi pe argentinianul Leo Messi: „Messi este fotbalul, sunt două lucruri care merg împreună. Ador să-l privesc, el face lucruri pe care nimeni nu le poate face. El are un profil pe care nimeni nu-l are, ceva absolut special. Totul este special. Este un jucător care are fotbalul în el, care îl simte. Este incredibil", a declarat Pogba.

Pogba, în vârstă de 25 ani, traversează o pasă dificilă cu Manchester United, unde relaţiile sale cu antrenorul Jose Mourinho s-au degradat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel