PNRR. Ciolacu: 'Încă un motiv în plus pentru care Guvernul trebuie să plece acasă'

Foto Facebook Marcel Ciolacu
Foto Facebook Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu acuză că PNRR este 'un alt eșec al actualei guvernări' și că, în perioada următoare, 'este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană.'

Printr-o postare pe Facebook, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a afirmat că 'PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare', 'lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuția avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.'

'Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”!', continuă Ciolacu. Liderul PSD acuză apoi că PNRR 'este doar un alt eșec al actualei guvernări!'.

'Iar, după dezastrul din educație și din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puțini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina #exclusivă a incompetenților din guvernul condus de Cîțu este doar un motiv în plus pentru care MARȚI acest guvern trebuie să plece acasă!', a mai scris Ciolacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, despre PNRR: Situație destul de bună, vă spun și de ce

VEZI ȘI: Listă posibili candidaţi PSD, PNL, USR PLUS, AUR la prezidenţiale 2024. Chirieac: Atenție!

Ciolacu: Nu cred că e o catastrofă să avem și alegeri anticipate

„Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate”, spunea, săptămâna trecută, Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„PSD este cel mai mare partid din România. Mai mult, a și câștigat alegerile. Mă vedeți pe mine, îi vedeți pe Paul Stănescu, pe Fredi (Alfred Simonis - n.r.), pe Sorin (Grindeanu - n.r.) că vom susține vreodată să rămână Raluca Turcan, să rămână domnul Cîțu într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu. Când avem o Românie normală, așa a promis domnul Iohannis, și încalci spiritul Constituției și iei dreptul celor care au câștigat alegerile să facă propunerea de premier trebuie să-ți asumi și consecințele. Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate. Nu se întâmplă nimic. Oricum PNRR trebuie renegociat, oricum sunt o groază de OUG care trebuie aduse în Parlament și modificate... PSD nu este angrenat într-un joc politic care privește alt partid”, a spus, vineri, 18 iunie, Marcel Ciolacu. 

Referitor la viitorul președinte al PNL, Ciolacu a spus că „oricare dintre ei câștigă (Ludovic Orban sau Florin Cîu - n.r.) este la fel de dăunător pentru România și fiecare și-a demonstrat capacitatea administrativă”. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel