PNL nu îi primește înapoi pe trădătorii Gheorghe Flutur și Ion Lungu

flutur
flutur

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat în unanimitate, în prezenta preşedintelui PNL, Crin Antonescu, neacceptarea reîntoarcerii în partid a preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur, a primarului Sucevei, Ion Lungu, şi a parlamentarilor liberali care au plecat la PDL.

În cadrul şedinţei, liderul PNL Crin Antonescu a spus că Gheorghe Flutur a fost o persoană respectată în PNL şi primise totul de la partid, dar că acesta s-a luptat pentru desfiinţarea PNL. "A trădat, iar până azi s-a luptat, ca o slugă devotată lui Băsescu, pentru desfiinţarea PNL", a spus Antonescu. La rândul său, vicepreşedintele PNL Romeo Stavarache a declarat că cine a trădat o dată o va mai face. "Suceava nu stă în Gheorghe Flutur şi Ion Lungu", a spus Stavarache.

Gheorghe Flutur a plecat din PNL la începutul anului 2007, odată cu înfiinţarea Partidului Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD, formând actualul PDL. La vremea respectivă, acţiunea lui Flutur a fost urmată de altele similare, ale unor primari şi parlamentari liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel