Ploieşti, trepte vopsite pentru Iohannis. Cine a comandat lucrarea

Mihai Ciobanu / 15 mai 2019 / 19:41 Salveaza PDF Comentarii
Trepte vopsite
Descriere foto: Trepte vopsite

Societatea de Gosporărire Urbană Ploieşti vine cu precizări privind lucrările de vopsire a treptelor Casei Sindicatelor, acolo unde Klaus Iohannis şi-a lansat cartea EU.RO, prilej cu care, de altfel, a lansat o nouă serie de atacuri la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea.

"În urma numeroaselor articole de presă, având ca subiect activitățile derulate de societatea noastră în perimetrul Casei de Cultură a Sindicatelor, aducem la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Lucrările de reparație și vopsire, executate la scările din zona de acces a imobilului menționat mai sus, au fost realizate la solicitarea reprezentanților Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem, aceste lucrări sunt temporare, respectiv până la data la care va demara lucrarea de reparaţie capitală a perimetrului respectiv", se arată într-un comunicat al SGU Ploieşti.

Cine a furnizat vopseaua

 

"Totodată, precizăm faptul că lucrările au fost derulate cu materialul pus la dispoziție de solicitant (Casa de Cultură a Sindicatelor). În același timp, menționăm că, SGU Ploiești SRL are statutul juridic de societate cu răspundere limitată, obținând venituri atât din execuția lucrărilor pentru instituțiile/autoritățile publice, pe baza adreselor remise, cât și pentru terți, în baza solictărilor acestora din urmă.

Pe cale de consecință, executarea lucrărilor menționate mai sus este necesară în scopul asigurării derulării activității societății, implicit a salarizării personalului", se mai arată în comunicatul SGU Ploieşti


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27