Ploieşti, trepte vopsite pentru Iohannis. Cine a comandat lucrarea

Trepte vopsite
Trepte vopsite

Societatea de Gosporărire Urbană Ploieşti vine cu precizări privind lucrările de vopsire a treptelor Casei Sindicatelor, acolo unde Klaus Iohannis şi-a lansat cartea EU.RO, prilej cu care, de altfel, a lansat o nouă serie de atacuri la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea.

"În urma numeroaselor articole de presă, având ca subiect activitățile derulate de societatea noastră în perimetrul Casei de Cultură a Sindicatelor, aducem la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Lucrările de reparație și vopsire, executate la scările din zona de acces a imobilului menționat mai sus, au fost realizate la solicitarea reprezentanților Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem, aceste lucrări sunt temporare, respectiv până la data la care va demara lucrarea de reparaţie capitală a perimetrului respectiv", se arată într-un comunicat al SGU Ploieşti.

Cine a furnizat vopseaua

"Totodată, precizăm faptul că lucrările au fost derulate cu materialul pus la dispoziție de solicitant (Casa de Cultură a Sindicatelor). În același timp, menționăm că, SGU Ploiești SRL are statutul juridic de societate cu răspundere limitată, obținând venituri atât din execuția lucrărilor pentru instituțiile/autoritățile publice, pe baza adreselor remise, cât și pentru terți, în baza solictărilor acestora din urmă.

Pe cale de consecință, executarea lucrărilor menționate mai sus este necesară în scopul asigurării derulării activității societății, implicit a salarizării personalului", se mai arată în comunicatul SGU Ploieşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel