Trepte de marmură, vopsite pentru Klaus Iohannis. Reacții virulente

FOTO: Facebook / Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti
FOTO: Facebook / Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, unde este așteptat să-și lanseze cartea președintele Klaus Iohannis, au fost vopsite. Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură.

Angajații Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, societate aflată în subordinea Primăriei, au vopsit, marți, treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, locul unde președintele Klaus Iohannis este așteptat să-și lanseze cartea.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare".

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis - n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală", a declarat Sorin Tudor.

Pozele cu treptele vopsite au ajuns pe Facebook

„Astăzi (marți n.r), vine Iohannis la Ploiești să-și lanseze o carticică despre Europa. Reprezentanții SGU au făcut curat în zonă și au vopsit marmura... cu vopsea!!! Cât de prost să fii să faci așa ceva?", este mesajul postat de o ploieșteancă.

Imediat, internauții au reacționat: „Mă miram eu de ce așa agitație zilele trecute, plantat de floricele în rondul din fața Petrom, făcut freza la copacul din fața Petrom, etc, circari ca de obicei".

Președintele Klaus Iohannis este așteptat marți după-amiază la Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel