Trepte de marmură, vopsite pentru Klaus Iohannis. Reacții virulente

Alexandru Ichim / 14 mai 2019 / 11:39 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Facebook / Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti
Descriere foto: FOTO: Facebook / Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, unde este așteptat să-și lanseze cartea președintele Klaus Iohannis, au fost vopsite. Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură.

Angajații Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, societate aflată în subordinea Primăriei, au vopsit, marți, treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, locul unde președintele Klaus Iohannis este așteptat să-și lanseze cartea.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare".

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis - n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală", a declarat Sorin Tudor.

Pozele cu treptele vopsite au ajuns pe Facebook

 

„Astăzi (marți n.r), vine Iohannis la Ploiești să-și lanseze o carticică despre Europa. Reprezentanții SGU au făcut curat în zonă și au vopsit marmura... cu vopsea!!! Cât de prost să fii să faci așa ceva?", este mesajul postat de o ploieșteancă.

Imediat, internauții au reacționat: „Mă miram eu de ce așa agitație zilele trecute, plantat de floricele în rondul din fața Petrom, făcut freza la copacul din fața Petrom, etc, circari ca de obicei".

Președintele Klaus Iohannis este așteptat marți după-amiază la Ploiești.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22