Pleșoianu, surprins de gestul Laurei Codruța Kovesi, la Bruxelles

Scutaru Cristina / 17 oct 2017 / 16:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a povestit ce s-a întâmplat la Bruxelles în momentul în care a întrebat-o pe Laura Codruța Kovesi dacă s-a aflat în noaptea alegerilor din 2009, în sufrageria lui Gabriel Oprea.

"A spus o chestiune care nu avea legătură cu ce întrebasem eu. Mă bucur că am avut ocazia să fiu față în față cu doamna Kovesi. Special m-am așezat așa. În momentul în care i-am adresat întrebarea, și mult după aceea, doamna Kovesi m-a fixat cu privirea. Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură, cu atâta energie negativă pe care încerca să o arunce. M-a privit îndelung sperând să las privirea în jos, dar nu am lăsat-o", a zis Liviu Pleșoianu la Antena 3, în emisiunea "100 de minute".

"Când am ieșit de la eveniment, doamna Kovesi a trecut pe lângă mine. I-am mai adresat o dată întrebarea, dar nu mi-a răspuns. A preferat să meargă să se pozeze cu Monica Macovei", a mai zis deputatul PSD.

[citeste si]

"Singura persoană care a avut dreptul la intervenții, prima și ultima, a fost Monica Macovei. Oare ce arată acest lucru? Nu este oficial pusă pe afiș, dar este unul dintre organizatori. Este absolut clar pentru toată lumea", a adăugat Liviu Pleșoianu.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24