Pleșoianu, surprins de gestul Laurei Codruța Kovesi, la Bruxelles

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a povestit ce s-a întâmplat la Bruxelles în momentul în care a întrebat-o pe Laura Codruța Kovesi dacă s-a aflat în noaptea alegerilor din 2009, în sufrageria lui Gabriel Oprea.

"A spus o chestiune care nu avea legătură cu ce întrebasem eu. Mă bucur că am avut ocazia să fiu față în față cu doamna Kovesi. Special m-am așezat așa. În momentul în care i-am adresat întrebarea, și mult după aceea, doamna Kovesi m-a fixat cu privirea. Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură, cu atâta energie negativă pe care încerca să o arunce. M-a privit îndelung sperând să las privirea în jos, dar nu am lăsat-o", a zis Liviu Pleșoianu la Antena 3, în emisiunea "100 de minute".

"Când am ieșit de la eveniment, doamna Kovesi a trecut pe lângă mine. I-am mai adresat o dată întrebarea, dar nu mi-a răspuns. A preferat să meargă să se pozeze cu Monica Macovei", a mai zis deputatul PSD.

[citeste si]

"Singura persoană care a avut dreptul la intervenții, prima și ultima, a fost Monica Macovei. Oare ce arată acest lucru? Nu este oficial pusă pe afiș, dar este unul dintre organizatori. Este absolut clar pentru toată lumea", a adăugat Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel