Pleșoianu - Polițeanu, scandal. ”Apără o mizerie”

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, i-a răspuns lui Mihai Polițeanu, omul cunoscut drept denunțătorul din dosarul OUG 13.

”Faptul că un redus mintal ca Liviu Pleşoianu postează falsuri pe mitingcujapca.ro pentru a încerca să decredibilizeze demersul și să îngroape realitatea că PSD este un partid profund bolnav care folosește puterea instituțiilor împotriva cetățenilor pentru a-i șantaja să participe la un miting politic, spune ceva despre Pleșoianu, Dragnea, Nicolicea et co., nu despre noi sau despre site.
Site-ul pornește de la premisa după care noi funcționăm: aceea că societatea românească este și trebuie să fie formată din indivizi liberi, raționali, cu conștiință morală și că țesutul social e sănătos atâta timp cât este construit pe încredere și respect între oameni. Prin mitingcujapca.ro punem la dispoziția cetățenilor un mediu în care se pot exprima, pornind de la prezumția bunei credințe a fraților noștri români. Așa funcționăm noi. Nu așa funcționează un Pleșoianu, un Dragnea sau un Nicolicea. Ei funcționează pe premisa minciunii, a urii, a ticăloșiei și a furtului. Nu e grav doar că ei și cei asemenea lor sunt mincinoși, plini de ură, ticăloși și hoți. E mai grav că vă consideră pe voi, pe noi toți, cetățenii României, asemenea lor. Or asta deja e intolerabil”, a scris Mihai Polițeanu pe Facebook.

Mesajul lui Pleșoianu

În replică, deputatul PSD a scris: ”Faptul că tovarășul #stalinist Milițeanu pune virgulă între subiect și predicat arată totul despre relațiile sale inamicale cu limba română.

Faptul că tovarășul #stalinist Milițeanu apără o #MIZERIE de site (mitingcujapca.ro) care nu verifică deloc dacă informațiile publicate sunt reale arată totul despre slujba de #PROPAGANDIST asumată de ipochimen.

Faptul că tovarășul #stalinist Milițeanu vorbește despre "prezumția bunei credințe" în cazul site-ului, în condițiile în care rolul site-ului este tocmai acela de anulare a prezumției de bună credință a participanților la miting, arată totul despre capacitatea intelectuală precară a individului.

Faptul că tovarășul #stalinist Milițeanu a făcut deja plângere penală pentru "posibila comitere a infracțiunilor de șantaj, amenințare sau/și abuz în serviciu în legătură cu organizarea mitingului" arată totul despre caracterul de #SLUGĂ_UMILĂ al acestei ființe bizare.
Iar faptul că tovarășul #stalinist Milițeanu face aprecieri în ceea ce privește capacitatea mea intelectuală e similar cu o autoalintare cu tesla...

P.S. E... Ce frumos voi striga eu mâine împotriva tuturor #JAPIȚELOR ăstora! Nici nu vă imaginați!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel