Planurile lui Ronaldo la Juventus

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, luni, în conferinţa sa oficială de prezentare, că doreşte să scrie istorie cu noul său club, Juventus Torino, şi sper să câştige Liga Campionilor la fotbal cu echipa italiană.

Ronaldo este decis să marcheze și istoria clubului Juventus Torino. După ce am reuşit la Manchester (United) şi la (Real) Madrid, vreau să las o urmă şi în istoria lui Juventus.Champions League este o competiţie foarte greu de câştigat şi sper să ajut şi să aduc un pic de noroc acestei echipe, a spus Ronaldo. Plecarea de la Real la Juve a fost o decizie uşor de luat, a mărturisit Ronaldo, pentru că echipa italiană este una dintre cele mai bune din lume şi e obişnuită de câştige.

I-au cerut să aducă trofeul Ligii Campionilor

Ronaldo a efectuat luni şi vizita medicală şi a fost întâmpinat de câteva sute de fani, care i-au cerut să aducă trofeul Ligii Campionilor la Torino. Sper să o duc pe Juventus la un nivel şi mai înalt, a subliniat Cristiano Ronaldo. Juventus a câştigat titlul în Serie A pentru al şaptelea an consecutiv, dar în Liga Campionilor a pierdut finala din 2015 în faţa echipei FC Barcelona, iar pe cea din 2017 în faţa lui Real Madrid, Ronaldo marcând o dublă atunci. Ronaldo (33 ani) a semnat un contract pe o perioadă de patru ani, suma de transfer pe care Juve o va achita madrilenilor fiind de 112 milioane euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel