Planul Soros, atacat în chiar ţara sa, Ungaria

'Consultarea naţională' arată o respingere puternică a 'planului Soros', conform purtătorului de cuvânt al guvernului ungar.

Ungurii au respins unanim aşa-numitul "plan Soros" de relocare a migranţilor în Uniunea Europeană pe baza unui sistem de cote obligatorii, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al guvernului de la Budapesta, citând rezultatele finale ale sondajului "Consultare Naţională", informează MTI.

În total, au fost returnate 2.356.811 chestionare, inclusiv 2.178.320 depuse în formă tipărită şi 178.491 suplimentare online, a precizat Zoltan Kovacs într-o conferinţă de presă.

Referindu-se la miliardarul american George Soros, el a spus că numărul răspunsurilor la toate cele şapte întrebări ale sondajului respingând "planul Soros" a depăşit 2,3 milioane.

"Consultarea naţională" a fost cel mai de succes sondaj la nivel naţional efectuat până acum de guvernul lui Viktor Orban, a adăugat el.

[citeste si]

Procesarea chestionarelor a fost încheiată complet înainte de termenul limită 31 ianuarie, a spus el, adăugând că informaţiile conţinute în formulare au fost prelucrate în conformitate cu normele de protecţie a datelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel