Plângere penală formulată de luju.ro împotriva funcționarilor de la Judecătoria Cornetu

cornetu
cornetu

Lumea Justiției scrie că a depus o plângere penală la PCA București împotriva funcționarilor de la Judecătoria Cornetu, care au falsificat o cerere de completare de date în scopul favorizării reclamantei Oana Hăineală, președinte al CSM, care cere să li se interzică Antenei 3 și Sursei Zilei  publicarea  de articole despre ea.

Jurindex Media SRL, firma care editează site-ul lumeajustitiei.ro, a formulat, luni 5 august 2013, o plângere penală împotriva funcționarilor de la Judecătoria Cornetu, judecători sau grefieri, ce urmează a fi identificați.

Este vorba despre faptul că într-un dosar care privește cererea de ordonanță prezidențială prin care Oana Schmidt Haineală a cerut institutirea interdicției pentru lumeajustitiei.ro, Antena 3 și Sursa Zilei, să mai publice articole despre dosarul penal al fostei procuroare Rita Branga, în care actuala președintă a CSM a fost cercetată de DNA pentru infracțiunea de favorizare a infractorului și a fost interceptată telefonic în mai multe rânduri.

Cererea Oanei Hăineala trebuia anulată pentru lipsa datelor ei de identificare, conform legii în momentul depunerii. Ulterior, la dosar a apărut o adresă, pe care luju.ro o suspectează  de fals, care conținea datele de identificare complete ale șefei CSM. Numai că adresa a apărut cu o viză de Secție penală, iar viza inițială a fost ștearsă grosier cu pastă albă corectoare. În plus, dosarul era nelegat, cu filele nenumerotate, în el neexistând dovezile repartizării aleatorii ale acestuia, iar cu prilegul comunicării actelor din dosar, nu  s-a comunicat și adresa suspectată de fals, care ar fi trebuit să se afle la dosar, dacă exista cu adevărat atunci când se pretinde, scrie lumeajustiției.ro.

Vezi AICI plângerea penală împotriva funcționarilor de la Judecătoria Cornetu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel