Plângere penală Dăncilă. Chirieac: Asistăm la o lovitură de stat, SUA tac

Hans Klemm, semnal pentru România
Hans Klemm, semnal pentru România

Plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost preluată de un procuror care se ocupă de cazuri de terorism din cadrul DIICOT. 

Plângere penală. O plângere penală a mai apărut și  împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan. În acest context, analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție la România TV, a declarat că în acest moment asistăm la o lovitură de stat constituțională, în timp ce Ambasada SUA la București tace.

"Acuzația este extrem de gravă. După legea penală împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, eu cred că în România asistăm la o lovitură  de stat constituțională în plină desfășurare.

Situația e clară, și dacă legați totul de momentul primei sentințe în  dosarul acela politic al lui Liviu Dragnea de la sfârșitul lunii, când este programată o sentință, cred că vom asista foarte curând la dărâmarea Guvernului", a declarat Bogdan Chirieac.

Vezi și: Dăncilă-plângere penală: Chirieac: România, vulnerabilă. Iată ce pățiți

"Cred că am și câteva idei despre cum poate fi desfăcută majoritatea parlamentară, căci va fi desfăcută majoritatea parlamentară. Din acest moment  nu mai există nicio îndoială.

Tăcerea Ambasadei SUA la București este, din punctul meu de vedere, o încuviințare a ceea ce se petrece în acest moment. Nu se poate ca să dai jos primul-ministru și Guvernul, că nu o să-l bage nimeni la pușcărie, din cauza faptului că a mers alături de Statele Unite și Israel, pentru că te duci în altă zonă.

Ceea ce este tulburător este faptul câ Ambasada Statelor Unite  nu reacționează în legătură cu acest subiect. Aici este marele semn de întrebare. Ambasada nu este interesată de prestația politică a Guvernului PSD" a mai spus Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel