Plângere la CEDO împotriva lui Șerban Huidu

Șerban Huidu
Șerban Huidu

Șerban Huidu nu este părăsit de veștile proaste. După ce părinții săi au fost atacați și au ajuns la spital, soția uneia dintre victimele accidentului provocat de către realizatorul TV a depus plângere a CEDO împotriva acestuia. Femeia este nemulțumită că Șerban Huidu nu a fost condamnat la închisoare cu executare, deși trei persoane și-au pierdut viața. În plus, Elena Balog este nemulțumită și de despăgubirile primite. 

Elena Balog a depus o plângere la CEDO în 19 iulie. Căile de atac din România au fost epuizate, senținta dată de Curtea de Apel Brașov fiind definitivă. Soția uneia dintre victimele accidentului vrea pentru Huidu închisoare cu executare.

Femeia este nemulțumită și de despăgubiri. Magistraţii au înjumătăţit cuantumul despăgubirilor acordate de prima instanţă, potrivit RTV.

Pentru soţia lui Ştefan Lungu Balog s-au stabilit daune morale de 120.000 de euro şi materiale de 5.500 de lei, dar și şi 5.000 de euro contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus în accident. Și fiul lui Ştefan Lungu Balog va primi 120.000 de euro ca daune morale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel