PLAN ROȘU: Accident Caransebeș, pe DN 6 - sat Jupa microbuz și trei autoturisme

A fost activat Planul Roșu de intervenție!

UPDATE: Traficul rutier s-a reluat pe un fir alternativ, duminică, pe DN6 (E70) Caransebeş - Lugoj, din judeţul Caraş-Severin, după producerea unui accident rutier, în urma căruia o persoană a murit, alte şapte fiind transportate la spital, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit unei informări a IGSU, în accidentul rutier au fost implicate un microbuz şi trei autoturisme.

'Având în vedere numărul ocupanţilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. La locul incidentului, salvatorii intervin cu o maşină de stingere, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe SAJ', precizează IGSU.

------

În Caraș-Severin s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și 3 autoturisme. Incidentul s -a petrecut in apropierea localitatii Caransebeș, pe DN 6 - sat Jupa.

UPDATE: În accident au fost implicate 12 persoane, 8 fiind rănite (dintre care una se află în stop cardiorespirator) și transportate la unitatea de primiri urgențe din Caransebeș. Persoana aflată stare gravă a fost declarată decedata de către medici.

-------

Având în vedere numărul ocupanților, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Din primele informații, ar fi vorba despre opt persoane rănite.

Misiunea este în dinamică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel