Urmărește emisiunea live


Piromanul care a incendiat trei mașini în București, reținut

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce, în urmă cu o lună, a incendiat trei mașini, în Capitală.

Un bărbat de 29 de ani, din București, a fost reținut, joi, de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, conform Realitatea Plus. Potrivit unui comunicat, cercetările au fost declanșate în noaptea de 27 ianuarie când, la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, care s-a extins la alte două mașini parcate. Toate au fost distruse în totalitate.

Deși, inițial, a existat ipoteza unui scurt circuit, polițiștii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi provocat în mod intenționat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului. Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, polițiștii au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă că incendiul ar fost provocat, în mod intenționat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate, mai menționează sursa citată.

Cercetările sunt continuare de Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu bărbatul în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel