Piperea, ținta înjurăturilor: Mă doare și acum. Sunt foarte afectat

Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres
Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres

Avocatul Gheorghe Piperea a povestit că a fost aspru criticat după ce a scris despre cazul Anei, fetița a cărei mamă a făcut închisoare pentru că a furat mâncare.

"Eu am scris despre acest caz și am primit o groază de înjurături. Nu îmi pare rău că am scris. Vreau să îi spun Anei că eu sunt avocat, dar mai fac și pe jurnalistul câteodată. Am scris despre acest caz care este identic cu cel inventat de Victor Hugo în romanul "Mizerabilii". (...) Am scris că legea noastră este absurdă din acest punct de vedere făcând niște comparații între prejudiciile de zeci de milioane de euro care duc la condamnări cu suspendare și acest caz unde s-ar fi putut da o sentință de renunțare la aplicarea pedepsei. Avem așa ceva în Codul Penal, dacă este vorba de o infracțiune la prima faptă. În Italia sunt judecători care spun că această faptă nu este considerată furt pentru că este considerată un caz de forță majoră, când te duci să iei niște mâncare pentru copil.

Rezistenții din Piața Victoriei au spus că fapta este faptă și că după față, mama Anei arată ca și când e recidivistă, deci trebuie să meargă în pușcărie și nu contează ce i se întâmplă acelui copil. M-a durut și mă doare și acum. Sunt foarte afectat când vorbesc despre această chestiune pentru că se pare că unii oameni nu prea mai au inimă. Acestea sunt cazuri de viață care cred că merită mai multă atenție decât toate poveștile cu starlete de pe la televizor. Oamenii au uitat să fie oameni", a zis Gheorghe Piperea la Antena 3.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel