Pilotul Porcișteanu, victima hoților la Pitești

Pilotul Vali Porcișteanu a trecut printr-o experiență pe care nu și-o mai dorește niciodată. A văzut cum îi jefuiau mașina.

Pilotul de curse Vali Porcișteanu a fost la un pas de a-și pierde bunurile, după o încercare nereușită a hoților, într-o benzinărie din Pitești. "Eram cu o dubă și cu mașina de curse pe platformă. Am oprit pentru a remebia o problemă pe care o aveam la o roată și am auzit mișcare pe partea dreaptă a dubei. Pe jos se auzeau pași călcând pe pietricele. M-am aplecat și m-am uitat pe sub dubă să văd ce se întâmplă, am văzut picioare și m-am gândit că cineva umblă în mașină și va lua rucsacul de pe banchetă", povestește Vali Porcișteanu. 

L-a confruntat pe infractor

"Am mers repede în fața mașinii. Persoana respectivă tocmai se îndrepta, cu rucsacul meu, spre o mașină cu numere străine. În acele momente m-am gândit dacă să mă duc să recuperez rucsacul, dar și la pericolul de a fi rănit. Mă gândeam totuși la ce se putea întâmpla. M-am dus către el țipând, l-am îmbrâncit, el s-a speriat că nu se aștepta să fie cineva în spatele lui, a dat drumul la rucsac și a fugit. Nu am mai avut parte de asemenea lucruri. Am anunțat poliția și știu că i-au prins după o urmărire ca în filme prin tot orașul" a povestit Vali Porcișteanu.

Vezi si Dosar penal pentru că furau cireșe dintr-o livadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel