Pilonul II de pensii-subiect fierbinte. Chirieac: E o nebunie!

Pensii
Pensii

Pilonul II de pensii a devenit un subiect fierbinte după ce s-au lansat teorii conform cărora va fi modificat sau chiar va dispărea. Analistul Bogdan Chirieac susține că este "o greșeală elementară de comunicare".

Lipsa unui răspuns cert cu privire la ce se va întâmpla cu Pilonul II de pensii a creat breșe de interpretare și nenumărate scenarii. Analistul politic Bogdan Chirieac susține că întârzierea unui anunț clar, cu privire la acest subiect, defavorizează Partidul Social Democrat.

"Este o greșeală elementară de comunicare. Lași loc la temeri, lași loc la îndoieli, lași loc la fake news cum a fost știrea că îți confiscă PSD-ul 2000 de euro. Ăsta e genul de știre care se duce ca o rachetă în patru milioane de români din afara granițelor care își întrețin familiile de aici. E o nebunie! În România, cu a doua emigrație în lumea asta mare, după Siria, în loc să creezi toate facilitățile ca românii să trimită bani acasă sub toate formele, e musai să bagi nu știu ce directivă europeană. Alții nu au ca noi 30-40% din populația activă în afara granițelor țării. Ajută-i pe oamenii ăia să stea liniștiți că ceea ce trimit acasă familiilor este în regulă și în siguranță! La fel cu Pilonul II" a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

"Anunț-o și aia este"

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că o situație similară a avut loc atunci când PSD a mărit salariile. "Domnule, dacă vrei să faci o modificare, anunț-o și aia este! Întinzând pelteaua, nu faci altceva decât să pierzi, la fel cum s-a întâmplat cu PSD-ul care a majorat clar salariile. S-a majorat fondul de salarii de la 54 de miliarde de lei anual la 81 de miliarde de lei anual. Și PNL-ul se chinuie, și nu e nimeni să-i combată, să spună 'Nu domnule, s-au micșorat salariile!' și e o chestiune din asta din alb în negru", a adăugat Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel