Petru Luhan a devenit ginerele "Regelui Mezelurilor"

Aflat la sfârșit de mandat, europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit, sâmbătă, la Primăria Sectorului 1, cu Andra Timiş, fiica omului de afaceri Radu Timiş, proprietarul companiei de industrializarea cărnii Cris-Tim. 

Petru Luhan și Andra Timiș  s-au cunoscut vara trecută, pe când ambii au fost invitați la o petrecere ținută intr-un local de pe Litoral. Între politician și Andra Timiș a fost dragoste la prima vedere. La doar câteva luni de relație, Luhan i-a oferit inelul de logodnă, iar scurt timp au semnat și certificatul de căsătorie. Cununia  religioasă și petrecerea urmează să aibă loc pe 12 iulie la Palatul Snagov, naşi de cununie urmând să fie Raluca şi Răzvan Iliescu.

Citește și: EBa și Luhan, strategia PMP și PDL

Potrivit lui Petru Luhan, printre invitaţii la nuntă se vor număra liderii PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, dar şi Dumitru Mihalescul, prinţesa Lya, vedetele Andreea Bănică, CRBL, Laurenţiu Duţă, Cătălin Botezatu şi fotbalistul Dorin Goian, potrivit monitorulsv.ro.
Vor cânta Loredana Groza, Horia Brenciu, Sofia Vicoveanca şi „vor mai fi două, trei surprize". Vor pleca în voiaj de nuntă în Italia, dar „de detalii se ocupă Andra".

Petru Luhan a declarat că nu este interesat de afacerea socrului său, dar a precizat că intenţionează să-şi deschidă propria sa afacere. „Andra va lucra la Ministerul de Externe, iar eu voi merge pe filiera afacerilor pentru că nu vreau ca activitatea mea primordială să fie politica. Vreau să fac ceva legat de fonduri europene, de accesarea fondurilor europene direct de la Bruxelles". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel