Petrecere CSU Craiova, presărată cu injurii. FRF: Mesaj împotriva celor mai importante valori ale fotbalului

Petrecere CSU Craiova, presărată cu înjurii. FRF: Mesaj împotriva celor mai importante valori ale fotbalului. foto: @UCVOficial
Petrecere CSU Craiova, presărată cu înjurii. FRF: Mesaj împotriva celor mai importante valori ale fotbalului. foto: @UCVOficial

Pe site-ul FRF a aparut luni un comunicat privind manifestările jucătorilor și staff-ului de la U Craiova 1948 Club Sportiv, de la o petrecere în cadrul căreia patronul Mihai Rotaru și jucătorii săi au adresat mai multe injurii la adresa rivalelor.

Federația Română de Fotbal și staff-ul echipei naționale dezaprobă total atitudinea manifestată de jucătorii și staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video pe care, suntem convinși, opinia publică l-a descoperit cu aceeași profundă mâhnire.

Fotbalist al echipei naționale de seniori, Nicușor Bancu are o responsabilitate în plus și trebuie să constituie permanent atât un exemplu pentru colegii mai tineri, dar și pentru generațiile de copii care practică fotbalul.

Mesajul pe care îl propune prin acest video este unul împotriva celor mai importante valori ale fotbalului și contrar regulilor care fundamentează activitatea la loturile reprezentative.

El și toți ceilalți membri ai familiei loturilor reprezentative din imagini, fotbaliști și componenți ai staff-ului, contribuie la construirea unei imagini străine de performanță, care nu le onorează prezentul și viitorul.

Respectul față de adversarii din competiție, cu atât mai mult cu cât ei reprezintă coechipieri în cadrul loturilor naționale, reprezintă un principiu de la care niciun fotbalist nu poate abdica”, este comunicatul de presă al FRF.

Petrecere și aroganțe la adresa adversarelor

CS U Craiova a pierdut și ultimul meci, pe teren propriu, cu Viitorul și termină sezonul 2018/19 pe locul patru, dar dacă Viitorul câștigă Cupa României atujnci se va  califica în preliminariile UEFA Europa League.

Jucătorii Universității au petrecut alături de patronul Mihai Rotaru și nu s-au ferit să scandeze împotriva rivalelor cuvinte deocheate. Principalii actori care apar in videoclipul distribuit pe rețelele de socializare sunt Mihai Rotaru, acompaniat de capitanii Craiovei, Nicusor Bancu si Alexandru Mateiu.

Citește și:

Hagi, ultima șansă a Craiovei. Regele promite: Vom face un meci mare

VAR în Liga I din România - anunțul LPF. "Soluții sunt, dar sunt și probleme..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel