Petre Tobă, la DNA: Am răspuns la toate întrebările

Fostul şef al Poliţiei Române Petre Tobă a afirmat marţi, după ce a fost audiat în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, că nu a venit la DNA pentru a face declaraţii în favoarea sau în defavoarea uneia dintre părţi, ci pentru a prezenta situaţia reală.

"Am fost citat în calitate de martor la Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul privind cercetarea accidentului în care a fost implicat domnul Gabriel Oprea. Am răspuns la toate întrebările adresate de către procurorul de caz, am răspuns la toate întrebările adresate de către apărători şi cu această ocazie, cred eu, am reuşit să clarific toate aspectele tehnice care mi-au fost indicate, care mi-au fost adresate pentru a fi clarificare de către procurori', le-a spus Petre Tobă jurnaliştilor la ieşirea din DNA.

Întrebat dacă declaraţia dată îi este favorabilă lui Gabriel Oprea, Tobă a răspuns: 'Nu. Eu am jurat că voi spune adevărul şi numai adevărul. Eu nu am venit aici pentru a face declaraţii în favoarea sau în defavoarea uneia dintre părţi. Am venit să prezint situaţia reală, operativă, cum a fost atunci şi mai mult caracteristicile tehnice ale acestor măsuri'.

[citeste si]

Şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Lucian Diniţă s-a prezentat marţi la DNA pentru a fi audiat în aceeaşi speţă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel