Peter Imre ar fi demisionat de la Adevărul Holding

Peter_Imre_Adevarul-300x225
Peter_Imre_Adevarul-300x225

Peter Imre a luat decizia de a demisiona din funcția de manager general al Adevărul Holding, informează Dinu Patriciu va prelua, dacă îi acceptă demisia, și funcția de manager general. În urmă cu câteva zile, Peter Imre nega că are un contract cu perioadă determinată și declara că ar fi bucuros dacă s-ar găsi cineva mai bun care să preia conducerea grupului de presă.

Demisia sa vine pe fondul nemulțumirilor angajaților care nu și-au încasat salariile de două luni, cu toate că atât Imre, cât și Patriciu, au promis că această situație va fi rezolvată rapid. Niciun termen spus de cei doi nu a fost respectat, iar salariile încă n-au fost virate pe cardurile angajaților.

Potrivit unor surse din holding, nici la ora actuală salariile pe luna decembrie nu au fost plătite, iar demisiile din Adevărul Holding sunt la ordinea zilei. Peter Imre nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma informația

Imre a venit la conducerea Adevărului Holding în data de 1 aprilie 2010, în urma unui conflict dintre Răzvan Cornețeanu și Dinu Patriciu.

De altfel, în ultimele zile a circulat informația conform căreia Dinu Patriciu negociază intens vânzarea trustului media către un grup de investitori apropiați de UNPR și de liderul acestuia, Gabriel Oprea.

Liderul UNPR este hotărât să obțină controlul cît mai multor organe de presă, foarte probabil din perspectiva apropiatelor alegeri, el avîndu-l deja în partid pe Dumitru Niro, sponsor al "Evenimentului zilei", dar și alți grei ai finanțelor cu afaceri mai mult sau mai puțin la vedere în media.

Jurnalista Simona Ionescu, din trustul lui Patriciu, a scris pe blogul propriu că afaceristul care va cumpăra este Tiberiu Urdăreanu, vicepreședinte al UNPR.

Citește și:

Dinu Patriciu a cerut în instanţă insolvența Mic.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel